Rejs rundt i Danmark på en båd

Rejs i Danmark med os!

VIP Copenhagen giver nu dig muligheden for at opleve Danmark fra havet. Grundet COVID-19 krisen bliver danskerne nødt til at blive i landet – højest sansynligt også i sommerperioden. Derfor tilbyder VIP Copenhagen nu bådrejser i det danske. Rejs sammen med venner og familie, gå i land der hvor du ønsker det og overnat på en af vores både. Invitér op til 15 af dine næremste og sikre dig en uforglemmelig oplevelse.

Påmønstring er muligt i hele landet. Læg dog mærke til at vores både har havn i og rundt om København, så der vil blive pålagt en ekstra udgift for påmønstring udenfor Københavns området.

Herunder har vi samlet nogle forslag på rejser i Danmark.

Sjælland rundt

Gå om bord på en af vores flotte både, hvorefter der sættes sejl. Først sejles der nordpå mod Helsingør, hvor i finder Kronborg og mange flere kulturelle oplevelser.

Derefter sejles der mod de smukke strandområder i Nordsjælland. Gå i land, oplev de smukke klit-områder og spis lækre frokoster på et af de mange restauranter eller badehoteller langs kysten.

Fortsæt vest mod Sjællands Ode, eventuelt med et stop på Sejerø. Oplev samtidig det stille vand og smukke omgivelser i bugterne langs den sjællandske vestkyst, hvor der er rigt med flot, uberørt natur, små hyggelige byer og forhåbentlig masser af solskin.

Sejl videre igennem de Sydsjællandske øer, hvor de smukke øer Fejø, Femø, Bogø mm. befinder sig. Disse er alle populærer sommerferie destinationer, hvor der vil være rig mulighed for alle slags aktiviteter.

Fortsæt med udgangspunktet med stop hvor i ønsker det.

Det Sydfynske Øhav

Oplev det Sydfynske Øhav. Hovedfokus er Ærø, den populære ferie ø, hvor der findes masser af muligheder og aktiviteter til alle aldre.

Dog findes der også masser af andre, mindre øer i området, som er ligeså smukke og underholdene som Ærø.

Kontakt os venligst for mere information om denne tur

Bådleje

Hvis du er interesseret i at bruge båden til at sejle rundt andre steder end de to fornævnte, vil vi med glæde sættte båd og mandskab til rådighed. Kontakt os u for at høre mere om mulighederne for leje af vores både.

VI TILBYDER FØLGENDE BÅDE

SeaRay 275
Anbefalet antal pers.: 8
Længde: 10,16 m
Hk: 300 hp

Kanaladgang: Nej

Scarab 29
Anbefalet pax.: 5
Længde: 7,5 m
HP: 300 HK

Kanal adgang: Nej

Rinker 246
Anbefalet pax.: 6
Længde: 7, 97 m
HK: 260 hk

Kanal adgang: Ja

Maxum 2400
Anbefalet pax.: 6
Længde: 7, 92 m
HK: 260 hk

Kanal adgang: Ja

Glastron 255
Anbefalet pax.: 6
Længde: 7, 92 m
HK: 300 HK

Kanal adgang: Ja

Bayliner Avanti 7
Anbefalet pax.: 5
Længde: 6, 25 m
HK: 120 hk

Kanal adgang: Nej

SERVICES OM BORD

Mad, drikke og meget mere vil naturligvis indggå i alle vores tilbud. Vi kan klare alle måltider, lige som du vil have det.

Bådlejen er inklusiv mandskab. Det er desværre ikke muligt at leje vores både uden mandskab.

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.