BOOK LUXURIOUS OPHOLD I COPENHAGEN & DANMARK

LUKSUS OPHOLD I DANMARK

Ønsker du at opleve København på den mest eksklusive måde muligt? Så er vores Luksus opholdspakke lige det du leder efter. Med denne opholdspakke kommer du til at bo på de bedste hoteller i København, spise på de bedste restaurenter og få de bedste oplevelser i København med både privat bil og guide.

Date: Altid
Place/Venue: København
Price from: 25.000 DKK

FAMILIE OPHOLD

Vores speciele familie opholdspakke giver dig og din familie et helt uforgelmmeligt ophold i København og Danmark. Med denne pakke sikre vi at i kommer til at se det bedste af hvad Danmark har at tilbyde, når man rejser som familie, samtidig med at vi gør jeres ophold så komfortabelt som muligt, så i ikke skal tænke på andet end at nyde jeres ophold.

Date: Altid
Place/Venue: København / Danmark
Price from: 17.500 DKK

DET BEDSTE AF DANMARK

Ønsker i at opleve det bedste af hvad Danmark har at tilbyde? Med denne opholdspakke viser vi jer alle Danmarks gemte skatte, samtidig med at i bor på de lækrste og mest autentiske hoteller, spiser på de bedste restaurenter og for uforglemmelige oplevelser.

Date: Anytime
Place/Venue: Denmark
Price from: 32.500 DKK

FORRETNINGSOPHOLD

Hvis du rejser til København eller Danmark for at gøre forretninger, så sikre vores Business pakke at du kan koncentrerer dig om det der er vigtigst – din forretning.

Date: Altid
Place/Venue: København / Danmark
Price from: 22.500 DKK