FAQ – ofte stillede spørgsmål

Jo før – jo bedre!

Så snart dine planer er nogenlunde på plads, foreslår vi at du kontakter os, enten via e-mail eller pr. telefon for at sætte en booking op.

Når en booking med mindre end 48 timer til service bliver lavet, indtræder et late-booking gebyr.

I ekstra travle perioder (politiske topmøder, store sportsbegivender osv.) vil minimumstiden for booking af køretøjer være to timer. Spørg om det er tilfældet i forbindelse med din booking, når du er i kontakt med os.

Ja, vi tilbyder limousine-og bus service 24 timer i døgnet/7 dage om ugen/365 dage om året. Vi foreslår at du reserverer så lang tid i forvejen som muligt

Et gebyr indtræder når servicen er mellem 19 og 07.

Sene timer: Fra 19:00 til 07:00

Tillægsgebyr: 25%

Din chauffør vil møde dig når du forlader sikkerhedsområdet efter bagagebåndsområdet. Han vil holder et skilt med dit navn på det. Hvis du af en eller anden grund ikke kan se din chauffør, så ring til vores kontor med det samme op +45 7020 4793. Vi vil hjælpe dig med det samme. Hvis du ikke kan finde din chauffør og undlader at kontakte os, vil din betaling ikke blive refunderet.

Ja, det kan vi sagtens. Vi har direkte kontakt med Københavns Lufthavn om adgang til landingsbanen. Vi har også mulighed for at tracke alle privatfly, som har planer om at lande i Københavns Lufthavne. Oplys dit tail nummer, så klarer vi resten.

Særlige begivenheder omfatter store konferencer, sports-og sociale arrangementer, store koncerter, jul og nytår og lignende peak/høj-efterspørgsels perioder. Aflysningspolitik for sådanne arrangementer er mindst 1 uge før datoen service.