GUIDET HAVNERUNDFART I KØBENHAVN

Den smukkeste måde at opleve København på er at udforske byen fra vandet. Denne tur vil tage dig gennem den indre havn i byen fra nord til syd og gennem Københavns kanaler.

På rundfarten bliver der lejlighed til at opleve berømte seværdigheder som f.eks. Den Lille Havfrue, Amalienborg, Den Sorte Diamant, Skuespilhuset og Den Kongelige Opera.

På turen vil vi også besøge de helt nye kvarterer i den nordlige og den sydlige havn. Begge områder med eksklusiv, moderne arkitektur. Turen byder også på en spændende oplevelse i form af de maritime nyttehaver, hvor der dyrkes østers og muslinger.

Vi besøger Holmen, øen, der tidligere var marinebase i Danmark. Øen er blevet forvandlet og er blevet centrum for kreative institutioner og workshops samt et eksklusivt boligområde. Holmen omfatter nu meget forskellige steder for rekreative og kulturelle aktiviteter.

På turen besøger vi Papirøen, som er det nye bykvarter i hjertet af Københavns Havn. Vi passerer de gamle pakhuse samt moderne lejligheder på Krøyers Plads.

Undervejs besøger vi Lille Amsterdam. En bydel i hollandsk stil komplet med kanaler og huse med individuelle særpræg – i stil med dem, man kender fra Amsterdam og Christianshavn.

Turen omfatter flere seværdigheder end de ovennævnte. Ved forudbestilling er det muligt at få kaffe, wienerbrød og/eller en picnickurv med på turen.