GUIDET TUR FRA KØBENHAVN TIL AARHUS

Hvis du ønsker at besøge den næststørste by i Danmark, Aarhus, er det muligt at gøre det på bare én dag, selvom afstanden mellem de to byer, der krydser havet, er omkring 200 kilometer. Denne sightseeing tour vil vise dig det bedste af Aarhus. Alt i denne tur kan skræddersyes til dig efter dine behov og krav.

Aarhus blevet valgt som den europæiske hovedstad i 2017, og derfor vil der i løbet af dette år finde tusindvis af events sted.
Vores tur begynder ved Københavns mole tæt på statuen af Den Lille Havfrue. Her vil vi stige ombord på vandflyveren til Århus; Rejsen tager ca. 50 minutter.

Når vi er ankommet til Aarhus, kører vi i bil gennem Marselisborgskovene, hvor vi kommer forbi den Dronningens sommerresidens, som er et smukt syn. Vores første besøg vil være Moesgaard Museum, som er et fantastisk historisk museum. Måske det fineste af sin slags i Danmark – beliggende i det smukke landskab. Vi vil fokusere på samlingerne fra forhistorisk tid og vikingetiden samt den aktuelle udstilling.

Efter en kop kaffe eller frokostpause vil vi fortsætte til centrum af Aarhus for at udforske det berømte, fremragende kunstmuseum, AROS. Anbefalelsesværdig er den permanente udstilling af dansk kunst fra 1700-, 1800-og 1900-tallet, og selvfølgelig se en eller to af de aktuelle udstillinger af danske eller internationale kunstnere.

Den sidste del af dagen vil enten være et besøg i Den Gamle By eller at udforske en af de begivenheder, der finder sted på den specifikke dag for vores besøg.
Med bil vender vi tilbage til Aarhus havn for at fange vandflyveren tilbage til København.

Alt i alt vil denne tur vise dig det bedste fra Aarhus.