Hvem er vi?

VIP-Copenhagen ApS er anerkendt full-service oplevelsesbureau som har eksisteret siden 2003. Vi designer oplevelser, events og rejser til virksomheder og privatpersoner i Danmark og Skandinavien.

Du skal kontakte os, hvis du ønsker en samarbejdspartner der sætter en ære i at skabe en unik oplevelse til dig.
Vi hjælper dig, lige fra den kreative vision og ide, til planlægning og eksekvering af jeres oplevelse.

VIP COPENHAGEN APS

Markuss ØstergaardEvent og Hospitality Manager
+45 6140 0950
Ivan NielsenEvent og Hospitality Manager
+45 9388 4793
Christian HansenCEO
+45 7020 4793
Henrik FjordbakBestyrelsesformand
+45 7020 4793

Kontakt os

Vi står til rådighed til at svare på alle de spørgsmål du måtte have om vores services.

Selv hvis du drømmer om noget helt specielt som du ikke har fundet her på siden. Kontakt os, og så skal vi gøre vores absolut bedste for at få det opfyldt.

[]
1 Step 1
Navn
Telefon
Firma
Hvordan kan vi hjælpe dig? Så kontakter vi dig snarest.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Personlig Service i Fokus

Vores mission er enkel: vi gør alt, hvad det kræver for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service. Hos os er, best-in-class service ikke kun vores lidenskab, det er vores standard. Vi forsøger altid at gå den ekstra mil for vores kunder og levere ud over deres forventningerne. Det er også denne dedikation der adskiller VIP Copenhagen fra andre. Vi husker de små detaljer og gør alt for at opfylde dine drømme og specielle ønsker.

Vores kunder skal ikke tage stilling til de små detaljer, med VIP Copenhagen skal du bare nyde dine oplevelser. Når vi først kender dig, så husker vi om du f.eks. foretrækker kaffen uden mælk, dit fortrukne bilmærke til transport, dine specielle ønsker til mad og vi kan huske dig på hvornår dine familiemedlemmer har fødselsdag og sørger for at du har gaven købt ind og med til arrangementet.
Det er de små detaljer og den ekstra personlige service du kan forvente at få hos os.

Vores historie

VIP Copenhagen blev etableret i 2003. Siden har vi serviceret virksomheder, deres ledelser og privatpersoner fra hele verden, når de besøger København. Vores mange års erfaring har givet os en unik indsigt i markedet og et stort netværk af de bedste partnere i København og globalt. Hvilket gør at vi kan levere uforglemmelige oplevelser, skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Når du skal bruge det bedste indenfor lifestyle management herunder rejser, underholdning og transport, så tilbyder vi en service og tilfredshed, der er best-in-class. Vores værdier er at være dedikerede, engageret og professionelle, det er det vi tilbyder vores klienter og hele tiden arbejder på at forbedre.

Hvorfor VIP Copenhagen?

Vores faste klientel har fået øjnene op for, at det i virkeligheden ikke er så dyrt at benytte vores Concierge & Lifestyle Management services. En af de vigtigste årsager til dette er, at vi har erfaringen, netværket og volumen. Derfor kan vi på vegne af vores klienter, indgå attraktive prisaftaler med eksklusive samarbejdspartnere. Det er attraktivt for de fleste af vores klienter, når de sammenstiller det med den tid de selv skulle bruge på at holde sig opdateret i markedet, indgå forhandling, kvalitetssikre og indkøbe de tilsvarende ydelser. Herudover tilbyder vi den højeste form for personlig service, rejser, underholdning og transport services til virksomhedsledere, berømtheder, professionelle sportsfolk og andre der forventer høj service og luksus. På mange måder er vi den ultimative lille “sorte bog”, og med os er intet umuligt, dine ønsker vil blive behandlet fortroligt og med stor diskretion.

Vi kan i samarbejde med dig og vores globale netværk af partnere, arrangere adgang til de største begivenheder, og organisere “hvad du troede, du ville aldrig ville opleve ”. Vi hjælper også med at finde og levere luksus boliger, private fly og/eller yacht, bodyguards, transport og meget mere, i hele verden.
Fra vores placeret kontor centralt i indre by i København kan vi tilbyde personlig service 24/7.

Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen og designe din unikke oplevelse. Vi glæder os til at høre fra dig.