Vores historie

VIP Copenhagen blev etableret i 2003.

Siden har vi serviceret virksomheder, deres ledelser og privatpersoner fra hele verden, når de besøger København. Vores mange års erfaring har givet os en unik indsigt i markedet og et stort netværk af de bedste partnere, både i København og globalt.

På mange måder er vi den ultimative lille “sorte bog”, og hos os vil dine ønsker blive behandlet fortroligt og med stor diskretion.

Hos VIP Copenhagen er vi ikke alene specialister indenfor concierge services, men vi er også din objektive rådgiver.

Vi vælger ikke leverandører ud fra egne interesserer men bruger vores mange års erfaring på at finde den bedste løsning til hver individuelle kunde.

Vi husker de små detaljer

Hos VIP Copenhagen er vores mission at levere unikke og skræddersyede oplevelser. Vores filosofi er enkel: vi gør alt, hvad det kræver for at sikre, at vores klienter får den bedst mulige oplevelse.

Vores faste klient skal ikke tage stilling til de små detaljer. Hos VIP Copenhagen har vi nemlig fokus på at gøre det let og komfortabelt. Når vi først kender dig, så husker vi om du f.eks. foretrækker kaffen med mælk, dit fortrukne bilmærke til transport, dine specielle ønsker til mad og vi kan samtidig huske dig på, hvornår dine familiemedlemmer har fødselsdag og sørger for, at du har gaven købt ind og med til begivenheden.

Det er de små detaljer og den ”lille” ekstra service du kan forvente at få hos os.

Hos os er best-in-class service ikke kun vores lidenskab, det er vores standard.

En varm velkomst, personlig service, skræddersyet ydelser og de bedste samarbejdspartnere, giver ro i sindet hos vores travle klienter, derfor er disse værdier også vores mission i det daglige arbejde.

Vi forsøger altid at “gå den ekstra mil” for vores klienter og leverer ud over forventningerne. Det er netop dette der adskiller VIP Copenhagen fra andre.

Book et møde med os

Planlægger du noget større?
Leder du efter noget unikt?
Book et møde – online, telefon eller fysisk – med os, og lad os komme i gang!