PERSONLIG SERVICE & SERVICE GEBYRER

Tak fordi du besøger og læser denne side, som beskriver vores service gebyr og vilkår.

Vores mission er enkel: vi gør alt, hvad det kræver for at sikre, at du får den bedst mulige personlige service og oplevelse.
Vi modtager rigtig mange specielle ønsker og vi elsker at løse dem 24/7 og det er lykkedes os rigtig mange gange igennem de sidste 20 år.

Din tid er kostbar og begrænset, det gælder også vores.

Et godt råd til dig inden vi starter på din opgave, så vær ærlig omkring dine budget forventninger 
Hvad er dine budget forventninger til hvad “det” må koste, vær ærlige overfor os i den indledende dialog.
Hvis du forventer eller har 25.000 kr. til en speciel service f.eks. oplevelse eller arrangement som vi ved koster +75.000 kr. så lad os hellere stoppe her, det er vi stadig gode venner af, så spilder ingen af os kostbar tid.

Hvis du ikke ved det hvad det koster, så bare rolig, din rådgiver skal nok oplyse dig et prisleje og indikation, hvorfra dit servicegebyr udregnes og skal accepteres, inden vi kan gå igang med din opgave.

At modtage en indledende prisindikation fra os, er ganske gratis og uforpligtende, det koster aldrig noget!

Opkræver I et service gebyr? Det korte svar er ja, det gør vi som alle andre professionelle rådgivere, når vi skal bruge vores tid og erfaring.

Hvornår opkræver I et service gebyr? Det får du oplyst af os, men det gør vi typisk når det er tale om forespørgsler vi skal løse i sidste øjeblik, eller der er tale skræddersyede oplevelser, events og rejser, hvor vi skal bruge en del tid på research og udarbejdelse af program.

Hvornår meget opkræver I et service gebyr? Det er typisk 10% af af pris indikationen (minimum 3.000 kr.), men din rådgiver vil oplyse dig det. Servicegebyreret afhænger af flere ting, som kompleksitet, omfang, hastighed det skal løses på.

Får jeg mit service gebyr tilbage, hvis jeg accepterer? Ja det gør du, det vil blive modregnet i din samlede regning for servicen.
Derudover løser vi ikke din forespørgsel til den kvalitet og prisindikation som er afgivet, vil du også modtage dit servicegebyr tilbage 100%.

Hvad er fordelene for dig?
Du slipper for selv at skulle bruge en masse tid, det klarer vi og du får adgang til vores erfaring og netværk som er opbygget gennem 20 år. Derudover, er det noget vi skal løse med kort varsel / last minute, så vi smider vi alt hvad vi har i hænderne og går igang med det samme, med at løse dit behov og ønske.

Hvordan fungerer det i praksis med jeres Servicegebyr?
Step 1 – Det betyder i praksis, at når du indledningsvis henvender dig til os, så modtager du en prisindikation fra din rådgiver.
Step 2 –
Nej tak – vi stopper her og er lige gode venner, og håber at vi næste gang kan leve op til dine forventninger.
Ja tak – hvis du accepterer pris indikatione og dermed ønsker vi går igang med arbejdet, så vil du blive opkrævet servicegebyret og dette skal betales med det samme dvs. inden vi starter på opgaven.

Hvorfor har I et Servicegebyr?
Tid koster penge, og det gør vores også.
Vi modtager rigtig mange specielle forespørgsler og derfor vi skal bruge vores tid effektivt.
Vores dygtige medarbejdere får løn for at hjælpe dig og udføre deres arbejde med passion, deres tid er kostbar og begrænset, så den skal vi bruge rigtigt.
Vi skal drive en sund forretning, så vi også kan hjælpe dig næste gang. Hvis bruger for mange unødvendige timer på at undersøge og løse specielle ønsker, vi ikke får betaling for, så er den en forretningsmodel, som er holdbar.

Hvornår opkræves et servicegebyr, hvilke services er der tale om?
Det er typisk sidste minut transport forespørgsel, f.eks. privatfly, helikopterture, luksus yacht og bådudlejgning og chauffør service.
Det kan også være research og planlægning. Dvs. skræddersyede arrangementer, rejse- og ophold i København eller Skandinavien,
hvor alt skal planlægges og skræddersyes fra bunden til dig.

EKSEMPEL PÅ ET LAST MINUTE SERVICE GEBYR

Du kontakter os søndag morgen udenfor normal åbnigstid, du og dine gæster er strandet i London og har brug for et privatfly til at komme hjem til København samme dag.
Vi oplyser dig indledningsvis, at du skal regne med at den private flyvetur vil koster i omegnen af 120-130.000 kr. så bliver i hentet i London og fløjet 8 personer hjem til Danmark.
Herefter kan du så sige ja eller nej tak til prisindikationen fra din rådgiver.
Nej tak, så siger vi tusinde tak for din forespørgsel og håber vi kan hjælpe dig bedre næste gang.
Accepterer du vores pris indikationen, så vi smider vi alt hvad vi har i hænderne og går i gang:
Du vil straks skulle betale vores servicegebyr som typisk udgør 10% dvs. 12.000 kr., når servicegebyrer er betalt så går vi igang.

Forpligtelsesgebyret vil senere bliver modregnet din regning.
Finder og får du ikke en løsning som vi har pris indikeret for dig, så får du naturligvis returneret det fulde servicegebyr du har betalt os, 100% tilbage.

Beregning, eksempel:
Prisindikation indledningsvis: 120.000-130.000 kr. for et privatfly hjem fra Manchester til København, 8 personer (one-way)
Servicegebyr 10% = 12.000 kr.
Reel fast pris for privatflyet: 125.000 kr.
Faktura rest betaling hvis prisen er 125.000 kr. vil være 113.000 kr. (125.000-12.000 kr), som du vil skulle betale inden servicen leveres.

I det få tilfælde hvor vi ikke kan give dig en prisindidation uden research, vil vi opkræve et servicegebyr på 3.000 kr. før vi starter vores arbejde. Det vil din rådgiver oplyse dig.

EKSEMPEL PÅ ET PLANLÆGNINGS SERVICE GEBYR

Et skræddersyet arrangement eller ophold,  kræver ofte meget tid til research, kommunikation og koordinering.
Det eneste vi måske kender er datoerne og antal deltagere, herfra skal vi udarbejde indholdet og programmet til dig, dvs. vi starter ofte sammen på et blank stykke papir.
Første fase er inspirations fasen, hvor vi giver dig inspiration og brainstormer sammen ud fra dine behov. Det er vigtig for os, at vi har en dyb indsigt og forståelse for dine forventninger, ønsker og behov (forventningsafstemme).
Du har formentlig også specielle ønsker, vi først skal undersøge nærmere før vi kan arrangere og prisfastsætte dem.
Når programmet er fastlagt, så skal vi booke alle services til dig og vi skal står til din rådighed (før, under og efter) når din service planlægges og leveres.
Derudover kan der være ændringer undervejs, som skal håndteres..

Den tid vi bruger er tid du sparer og vi er for dig igennem hele processen, services som tager tid er typisk disse:

  • Research, planlægning, udarbejdelse af program, kommunikation og koordinering.
  • Booking af dine services f.eks. hotel, fly, transport, skaffe billetter, booke restauranter, entre billeter til seværdigheder, sightseeing ture m.m.
  • Levering af dine services (vi står din rådighed, før, under og efter dit arrangement og/eller oplevelse
  • Kontrol og Kvalitetssikring af dine services, hos samarbejdspartnere varetager vi også på dine vegne.
  • Opfølgning på din tilfredshed efter service

Kontakt os

Vi står til rådighed til at svare på alle de spørgsmål du måtte have om vores services.

Selv hvis du drømmer om noget helt specielt som du ikke har fundet her på siden. Kontakt os, og så skal vi gøre vores absolut bedste for at få det opfyldt.

[]
1 Step 1
SØGER DU ET TILBUD PÅ ET EVENT, REJSE, TRANSPORT ELLER ANDET? SÅ SKRIV TIL OS HER
Navn:
Telefon:
Besked til os:Beskriv din forespørgsel. Vi vil svare inden 3 timer
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right