DANMARKS FØRENDE HOSPITALITY OG OPLEVELSES-BUREAU SIDEN 2003

Hos VIP Copenhagen tilbyder vi vores kunder den mest eksklusive form for personlig service, herunder personlige assistenter, præsentable værtinder, livvagter, sightseeing ture, privatfly, luksusbåde og eksklusiv transport krydret med unikke skræddersyede oplevelser og adgang til eksklusive events i København og resten af verden.

Nedenfor finder du et udpluk af vores mest populærere services – finder du ikke det du leder efter så kontakt os endelig med din forespørgsel.

Vi udfordrer det trivielle med det ekstraordinære!
Så længe det er lovligt, etisk, og velment, så står vi klar til at opfylde dine ønsker og behov.

VIP MEET & GREET

DEN MEST BEHAGELIGE MÅDE AT ANKOMME PÅ

Med vores Meet & Greet VIP service, byder vi dig og dine gæster velkommen på deres ankomst eller afgang fra Københavns Lufthavn. Vi kan byde vores gæster velkommen direkte ved gaten eller ved ankomst i Københavns Lufthavn. Vores VIP-værtinde tager pleje af dig og din gæst, og vejleder dig gennem terminalen til din bil som venter på vores VIP parkering.

VIP LIMOUSINE SERVICE

TRANSPORT I KØBENHAVN

Vi fungerer som din personlige chauffør via skilt med jeres navne, og hvis nødvendigt firmalogo. Vi vil transportere dig og dine gæster i vores eksklusive bil til din destination. Hvorfor ikke bruge bilen som et mobilt kontor, mens vi sikkert transporterer dig til din næste destination og forretningsmøde.

VIP LIMOUSINE SERVICE

VIP PRIVAT SIGHTSEEING

I KØBENHAVN OG OMEGN

VIP Copenhagen skræddersy din sightseeing efter dine interesser. Oplev de små københavnske kanaler og den smukke kystlinje Nordsjælland, køre rundt i København med din egen personlige vejledning og besøge museet og Københavns berømte seværdigheder.

PRIVAT VIP BÅD CRUISE

LUKSURIØS CRUISE I KØBENHAVN

VIP Copenhagen arrangerer private krydstogter i København og i resten af verden. Vi tilbyder forskellige luksus motoryachter, som også omfatter et professionelt personale, lækker mad og drikke om bord, og en tur skræddersyet til dine behov og ønsker. Vi sikrer, at du og dine gæster har en uforglemmelig sejltur og oplevelse sammen.

VIP PRIVATFLY

REJS LET OG BEKVEMT MED PRIVATFLY

Vi tilbyder fly med plads til alt fra 2 til 198 personer.
Så om I skal bruge et lille luksuriøst fly, eller et stort fly til en virksomhedsrejse – finder vores rejseeksperter det fly, der passer bedst til jeres behov, til den bedste pris. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

PLANLÆG DIT OPHOLD

UDFYLD FORMULAREN

Lad os håndtere alt for dig f.eks. hotel, restaurant besøg, flybilletter, shopping og meget mere. Vi giver adgang til de største begivenheder, organisere “hvad du troede, du aldrig ville finde” privat jetfly eller yacht, bodyguards og luksus ophold overalt i verden.

VIP LUKSUS REJSER

LAD OS GØRE DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

VIP Copenhagen er specialister i eksklusive og unikke rejser til high-end travellers, som ønsker det bedste og mest unikke. Hos os er en rejse ikke bare en vare på en hylde, vi har ikke ingen standard rejser, dem lader vi de traditionelle rejsebureauer varetage. Men foretrækker du en individuel og skræddersyet rejse væk fra masseturisterne, så hører vi meget gerne fra dig og tager en snak om dine drømme og ønsker.

VIP KONCERTER OG EVENTS

VIP PAKKEOPLEVELSER TIL DE MEST EKSKLUSIVE EVENTS

Med VIP Copenhagen får du en eksklusiv mulighed for at opleve de største koncerter og oplevelser i Danmark.
Kombiner din fornøjelse eller forretningsrejse med sjove og unikke oplevelser.
Kontakt os i dag og lad os planlægge din næste store oplevelse.

Kontakt os

[]
1 Step 1
SØGER DU ET TILBUD PÅ ET EVENT, REJSE, TRANSPORT ELLER ANDET? SÅ SKRIV TIL OS HER
Navn:
Telefon:
Besked til os:Beskriv din forespørgsel. Vi vil svare inden 3 timer
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right