I Danmark er vi kendt for vores særlige æstetiske sans og minimalistiske design. Det betyder, at der er gode muligheder for at finde nogle ekstraordinære ting, som kan føjes til din egen garderobe eller indretning i København. Dansk design handler i bund og grund om mødet mellem skønhed og funktionalitet, hvilket er en af årsagerne til, at Danmark fascinerer og inspirerer rundt om i verden.

Vi tilbyder private shopping tours med en guide. Vores shoppingekspert tager dig med på en tur rundt i de skjulte skatte, når det kommer til mode, design og indretning. Hun vil introducere dig for designere og butiksejere med henblik på at give et indblik i hver enkelt tings baggrundshistorie fra skaberen bag.

Uanset om du har lyst til at shoppe de verdenskendte mærker såsom Prada, Gucci eller Louis Vuitton, udforske de danske mærker såsom DAY, By Malene Birger, Henrik Vibskov eller Baum & Pferdgarten eller vil gå på jagt efter de skjulte danske designskatte, så sammensætter vi den perfekte shoppingtur til dine specifikke krav og ønsker. Vores trofaste guide Otilia udpeger særligt udvalgte mærker blandet med mere velkendte mærker. Du skal bare sige til.

Otilia van Pold har mere end 20 års erfaring fra modeverdenen, og med sin viden og store netværk er hun lidt af en ekspert inden for shopping. Til daglig tilbyder hun styling og private shoppingoplevelser.

Hos VIP Copenhagen stoler vi på hendes evne til at panlægge og eksekvere eksklusive shoppingture i København. Shoppingturene er altid baseret på klientens individuelle behov og ønsker. Med Otilias ekspertise or personlige forhold til designere og butiksejere giver shoppingturen adgang til de skjulte skatte i Københavns butiksgader kombineret med unikke baggrundshistorier om hver enkelt ting og dens skaber. Shoppingturen er baseret på storytelling, hvilket betyder mindre specialbutikker, som med glæde vil dele deres passion og bagvedliggende tanker med dig.

Som Otilia understreger: “Det er ikke bare shopping – det er en oplevelse!”

Når du først er begyndt at tilføje dansk design til din egen indretning eller garderobe, så vil du få lyst til at tilføje mere. Lad os assistere dig med en privat shopping guide, som kan tage dig med i de uendelige muligheder inden for luksusdesign i København. Kontakt os for mere information.