FIRMAEVENTS OG OPLEVELSER DER ER SKRÆDDERSYET TIL DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER

Står du og skal planlægge og afholde et firmaevent for dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, og leder du efter et erfarent bureau, som kan give dig inspiration, stort netværk af samarbejdspartnere og hjælpe til i hele processen. Så er du kommet til det helt rette sted.

VIP Copenhagen tilbyder et væld af oplevelser designet til virksomheder. Vi tilbyder 17 års erfaring med at arrangere oplevelser og spændende events til vores kunder, hvor vi oftest starter med en ide og på et blankt stykke papir.

Hele vores udvalg er tilgængeligt for virksomheder, uanset om du er på jagt efter rejser, sportsoplevelser  eller en hel dag sammensat af forskellige teambuildingaktiviteter. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille. Vi sammensætter en individuel løsning til jer, som passer til jeres ønsker og behov. I skal bare læne jer tilbage og slappe af, imens vi ordner det hele.

Vores dedikerede team går altid den ekstra mil for at sikre, at jeres ønsker og behov bliver opfyldt. Vores ekspertise går på skræddersyede tilgange, som gør VIP Copenhagen i stand til at levere tilfredsstillende og enestående services. Alt I skal bekymre jer om er at nyde tiden med jeres kollegaer eller forretningsforbindelser.

Vi kan arrangere en guide eller vært til jer, såfremt det er en del af jeres behov, såvel som mad, snacks og drikkevarer afhængig af jeres individuelle arrangement.

Her på siden kan du finde nogle af vores mest populære løsninger. Hvis du mangler et bestemt punkt på listen, kan du altid kontakte vores team, så vil vi med glæde hjælpe med din forespørgsel.

”Samarbejdet med VIP Copenhagen var som en drøm. Vores gruppe på 100 medarbejdere modtog en yderst professionel og logistisk helstøbt oplevelse, som VIP Copenhagen arbejdede hårdt for at nå i mål med. Både deres kommunikation og planlægning op til eventet fungerede perfekt, og de leverede det aftalte helt ned til mindste detalje. Jeg vil ikke tøve med at arbejde sammen med deres team igen”.

– Kelsie Schmit, Executive Assistant, Novo Holdings.

konference københavn

Møder og Konferencer

konference københavn

Teambuilding

konference københavn

Firma Events

konference københavn

Hospitality

konference københavn

Forretningsbesøg & Kundepleje

konference københavn

Rejser

KONTAKT OS

[]
1 Step 1
SØGER DU ET TILBUD PÅ ET EVENT, REJSE, TRANSPORT ELLER ANDET? SÅ SKRIV TIL OS HER
Navn:
Telefon:
Besked til os:Beskriv din forespørgsel. Vi vil svare inden 3 timer
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right