LAD OS ARRANGERE JERES NÆSTE JULEFROKOST

Er du på jagt efter en traditionel julefrokost, så er vi nok ikke den rigtige partner for dig.
Men søger du en eksklusiv julefrokost ud over det sædvanlige, så er du kommet det helt rigtige sted.

Med VIP Copenhagen får du skræddersyet din julefrostkost. Planlægningen og alt det praktiske tager vi os af. Det eneste du skal sørge for, er at møde op.

Vi har herunder samlet nogle eksempler på, hvordan du kan fejre julen sammen med dine kollegaer, kunder, venner og familie, i år.

PRIVAT OMVISNING AF SLOT EFTERFULGT AF PRIVATE DINING 

Dagen vil starte med en let frokost på en af de mange nationalt og internationalt anerkendte restauranter i København. Her vil i nyde maden og omgivelserne i mens slottet gøres klar til en privat omvisning.

Efter den lette frokost vil du og dine gæster blive kørt til et slot eller palæ, efter jeres valg. Vi foreslår enten Christian VII’s palæ ved Amalienborg, Rosenborg i Kongens have eller Frederiksborg slot i Hillerød. På den valgte destination vil i være alene med jeres guide og vagterne som står for sikkerheden på slottet. En privat omvisning tager som regel mellem 60 og 90 minutter, afhængig af jeres behov og størrelsen på det valgte slot/palæ.

Turen vil derefter gå til en af de mange eksklusive cocktail- og/eller champagnebarer i København. Vi foreslår Balthazar. Et oplagt restaurantvalg ville være Marchal på d’Angleterre, som i skrivende stund har én Michelin stjerne.

Her vil i have mulighed for at opleve Marchal fra Private Dining rummet, som kun bliver tilbudt til restaurantens bedste kunder.

Vi garanterer en unik oplevelse, som ingen andre på markedet tilbyder.

EKSKLUSIV ADGANG TIL EFTERSPURGTE VENUES

Hos VIP Copenhagen har vi, de seneste mange år, arbejdet på højtryk for at skabe gode relationer til Københavns mest eksklusive venues og locations i byen. Vi kan derfor tilbyde spændene og anderledes lokaler og omgivelser, som mange andre udbydere ikke har adgang til.

Klik på overskrifterne herunder, for at læse mere om vores venues

Vilhelm Lauritzen Terminalen
Få en oplevelse ud over det sædvanlige med adgang til Københavns lufthavns første terminal, der blev opført i 1939. Terminalen var i brug indtil 1960, og anvendes i dag udelukkende af den kongelige familie, og af store berømtheder.

I samarbejde med Vilhelm Lauritzen Terminalen kan du og dine gæster opleve fantastisk mad, god underholdning og et af byens smukkeste og mest omtalte bygninger i København.

The Krane
The Krane er en gammel kulkran som er blevet ombygget til et af Københanvs aller mest eksklusive hoteller, spaområde og event-, møde og konferencelokation. Konceptet blev færdiggjort i sommeren 2017 og har siden været en ekstremt eftertraget location til diverse arrangementer.

Med 360 graders udsigt over Nordhavnen får du og dine gæster de perfekte rammer til jeres jule event.

TRANSPORT FØR, UNDER OG EFTER DIN JULEFROKOST

Vi tilbyder alle former for transport til din julefrokost. Uanset om transporten skal ske på land, på vandet eller i luften.

JULEFROKOST I UDLANDET

Julen behøver ikke at være traditionel. VIP Copenhagen tilbyder skræddersyede julerejser til udlandet. Vi har stor erfaring og masser af samarbejdspartnere i hele verden. Dem vil vi gerne dele med dig og dem som du skal have en speciel oplevelse med denne vinter.

Stockholm
Et af vores favorit weekend-rejsemål er Stockholm. Den svenske hovedstadhar masser af fantastiske ting at byde på – især om vinteren.

Nyd en dag på en af Stockholms skibakker, tag på havet og oplev en privat fisketur eller gør nytte af de mange kulturelle muligheder som Stockholm har at byde på. Mulighederne er mange og vi har kendskab til de fleste.

Kombiner nogle af disse aktiviteter med et par af de fantastiske restauranter og barer for at få opskriften til den perfekte julerejse.

Uanset om du vil have en intim og hyggelig dag med et par kollegaer eller er interesseret i et større arrangement, er vi din rigtige partner.

Vi arrangerer hele dit arrangement, fra start til slut – det eneste du skal sørge for, er at møde op!