Leder du efter en VIP lejlighed i København?

Beliggende på Højbro Plads, i Københavns aller første højhus, finder man en moderne New-Yorker penthouse. Denne lejlighed skaber de perfekte rammer for møder, overnatninger eller en kombination af disse. Den 520 m2 penthouse indeholder to soveværelser, to badeværelser, et gæstetoilet og en stor, komfortabel stue. En spisestue støder op til et fuld udstyret køkken. Muren mellem soveværelset og stuen kan fjernes, for at at gøre opholdsstuen endnu større.

Lejligheden der sikrer privatliv og diskretion

Fra den private lobby findes der en elevator, som tager dig op, direkte ind i penthousen. Udsigten over byen er i overensstemmelsen med lejligheden: fuldstændig fantastisk.

Den bedste udsigt i København

Vores private Penthouse er det perfekte udgangspunkt for besøg i den danske hovedstad eller i Skandinavien som helhed. To soveværelser, to badeværelser, et gæstetoilet og en stor stue med en Bösendorfer Piano, et fem meter akvarium og udsigt over Christiansborg.

Perfekt til private middag og møder

Uanset om det er til udvalgs-eller bestyrelsesmøder eller til afsluttende aftaler – Penthousen skaber de ideelle ramme. Den centrale beliggenhed og den omfattende sikkerhed gør lejligheden velegnet til de vigtigste møde, hvor diskretion er et must. Fuld møde-service står til din rådighed.

Tilpasning af interiør

Den største stue på 140 m2 kan udvides til 170 m2, hvis det ønskes. På etagen direkte under lejligheden findes der fire lejligheder, som kan tages i brug efter behov.

Vi har mulighed for at tilpasse møblerne efter dine ønsker og behov. Penthousen er naturligvis udstyret med fuldt surroundsound system.

ANMODNINGER OG BOOKING

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores tjenester. Kontakt os, og vi vil svare dig så snart vi kan! For at spørge om priser, ledige stillinger og bookinger, skriv venligst til [email protected] eller klik på knappen nedenfor.