Lad os planlægge dit næste eventyr

Hos VIP Copenhagen planlægger og udfører vi forskellige variationer af VIP-rejser.

I løbet af de seneste år, har vi personligt besøgt og deltaget i en privat fest på Playboy Mansion i Beverly Hills, Los Angeles, Las Vegas, Miami, New York, Mexico, Thailand, Bali, Indonesien, Australien, Dubai, London, Berlin, Barcelona og mange flere unikke steder og lande. Vi servicerer high-end rejsende. Vi ønsker at give dig den mest mindeværdige og givende luksus ferie muligt, og vi vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en rejseplan, der overstiger dine forhåbninger og forventninger.
Hos os er ingen anmodning uden for rækkevidde.

Inspiration

  • Ultimativ 5 stjernet Resort eller private villa ferier i eksklusive destinationer, der rejser med privat jet eller rute.
  • Privat yacht og cruise, afgår med din besætning fra Nice, Monaco, Ibiza eller Puerto Banus i Spanien
  • Spil golf på Augusta og blive coachet af en af vinderne af en master
  • Oplev formel 1 i Monaco fra en privat balkon
  • Cruise i Caribien i en privat yacht eller i Royal Suite på et krydstogtskib
  • Få adgang til og backstage, mens du oplever, at din yndlingskunstner leverer en koncert.

Vores spørgsmål er, ønsker du at booke din VIP rejseoplevelse, uanset om det er en forretningsrejse eller en familieferie til Bali gennem en person, der læser om hotellet over internettet? Så her er det vigtigste punkt i vores erklæring, kære klient så send os din anmodning, hvis du ønsker vores idé og anbefaling baseret på + 20 års erfaring.

Hvordan finder og arrangerer vi jeres ultimative eventyr?

Vi lærer mere om dig ved at snakke og inspirere dig. Finde ud af, hvad du kan lide og hvad dine interesser er. Vi siger “Følg altid din inspiration til at finde ud af din unikke destination. Lad os vide dine drømme, når det besluttes, vi samarbejder om ideer til, hvad der skal være din næste eventyr, vi lover, at du aldrig vil glemme. Vi vil håndtere og gøre den nødvendige forskning, finde, hvad der skal gøre, og skal se er på din destination, forberede rejseplan, budget og meget mere. Planlægning og forberedelse af dit eventyr, i detaljer er alle udført af os på dine vegne. Alt du skal gøre er at komme på en flyrejse og nyde turen.

Kontakt os i dag, så vi kan sende dig et sted særligt snart!