OPLEV KØBENHAVN FRA BUS, BIL, BÅD ELLER HELIKOPTER

Velkommen til vores smukke grønne og unikke by ved vandet.

Hos VIP Copenhagen tilbyder vi skræddersyede private sightseeingture i København, for alle der ønsker at se København på den mest eksklusive måde muligt.

Vores private sightseeingture kan indeholde eksklusiv transport og autoriserede guider som taler jeres ønskede sprog. Vores dygtige guider har en bred og detaljeret viden om Danmark og København, og ved hvad man bør se på sit besøg, for at få den bedst mulige oplevelse. I løbet af turen vil du derfor lære en masse om København af vores venlige og professionelle guides, samtidig med at du oplever det bedste af byen.

Transportmulighederne I vores smukke grønne by er mange, og kan f.eks. i privat VIP-bil, på cykel eller Segway, på gåben eller som en løbetur.
Har I specielle ønsker til, hvad I gerne vil se eller opleve i København, så fortæl os endelig om det, så vil det glæde os at imødekomme jeres specifikke ønsker.

For at arranger din VIP-sightseeingtur har vi brug for følgende information:

 • Antal af personer i din gruppe?
 • Varighed af ture, timer eller dage?
 • Start og slut tidspunkt, samt dato for sightseeingturen?
 • Specifikke steder eller attraktioner i ønsker at opleve?
 • Turguide (ja/nej) og ønsket sprog?
 • Transportbehov f.eks. privatbil, cruise, gåtur, Segway eller løbeture?

Kontakt os og lad os skræddersy din private sightseeing tur, og lad os vise dig det bedste af hvad København har at byde på.

EKSKLUSIVE SIGHTSEEING TURE

Hos VIP Copenhagen har vi muligheden for at tilbyde vores kunder nogle helt unikke sightseeing oplevelser i Danmark. Disse ture er for dem der ønsker eksklusive og private oplevelser, ud over det sædvanlige.

En af de unikke sightseeing oplevelser i kan få med VIP Copenhagen er blandt andet en privat åbning og rundvisning på de to smukke slotte, Rosenborg og Fredensborg.

Privat åbning af Rosenborg Slot:
Rosenborg Slot er en utrolig smuk og historisk bygning samt et fascinerende kulturhistorisk museum. Slottet ligger i Kongens Have og huser nogle af Danmarks største kultur-skatte, heriblandt kronjuvelerne og de danske kronregalier. Blandt de vigtigste attraktioner på Rosenborg, er riddersalen med kroningstronen bevogtet af tre løver af sølv, og  de tre skatkamre med kronerne og kronjuvelerne, som er placeret under slottet.

Privat åbning af Fredensborg Slot:
Det smukke Fredensborg Slot ligger ved Esrum Sø i Nordsjælland har særstatus blandt de danske slotte som regentparrets mest benyttede residens efter Amalienborg. Slottet er et barokslot fra 1700-tallet, og danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien. Slottets tilhørende have er et af Danmarks største historiske haveanlæg.

Har i andre ønsker eller drømme om helt specielle og unikke sightseeing oplevelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så skal vi gøre hvad vi kan for at arrangere det.

PRIVAT OG SKRÆDDERSYEDE SIGHTSEEING EKSEMPLER

Luksus ophold i København

Varighed: 3 til 8 timer

Guidet tur fra
København til Aarhus

Varighed: 9 timer

GUIDET VIKINGTUR TIL ROSKILDE

Varighed: 6 til 8 timer

København City
cykeltur

Varighed: 2 til 6 timer

gudiet kanalrundfart
I København

Varighed: 1 til 4 timer

GUIDET TUR TIL
NORDSJÆLLAND

Varighed: 6 til 8 timer

ANDRE UDFLUGTER

Forretningsbesøg

hvis du er interesseret I at besøge danske virksomheder, star vi for at formidle kontakten, samt at klarlægge jeres rute med tilhørende middag som passer til jeres ønsker og behov.

Tema udflugter

Har du ønsker til en sightseeingtur med et helt bestemt tema, skal du være velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker. Så står vi for at arrangere en privat skræddersyet løsning lige efter dine ønsker.

Tema udflugter kunne f.eks. være:

 • Dansk kunst og arkitektur
 • Dansk mode og Design
 • Miljøfokuserede ture
 • Jagt
 • Sports udflugter f.eks. spil golf med professionelle
 • Udflugter til smukke danske landbrugsområder
 • Fra Sverige til København.
 • Hans Christian Andersen udflugter
 • Specifikke perioder i dansk historie, f.eks. Vikingetiden, Middelalderen, Anden verdenskrig etc.

PRIS EKSEMPLER

3 timers privat Copenhagen City tour med guide og privat bil

Vores 3 timers private Copenhagen City tour for op til 6 pers. med guide og Mercedes V class van eller Mercedes S class, starter fra 7.800 DKK.

Vores 3 timers private Copenhagen City tour for op til 14 pers. med guide og Mercedes VIP Sprinter coach starter ved 12.900 DKK inkl. 25% moms.

Copenhagen City VIP sightseeing tours Highlights
Amalienborg slot, Den lille havfrue, Langelinje, Rosenborg slot, Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli, Nyhavn, Det kongelige teater, National Museet, Thorvaldsen’s Museum, Christiansborg slot, Ny Carlsberg Glyptotek og mange andre.

VIP Cruise Copenhagen City i privat båd Highlights (2 timer)
Københavns havn, kanalerne, Operahuset, Amalienborg slot, Christiansborg slot, Den sorte diamant, og selvfølgelig den berømte lille havfrue.
Priser fra 14.500 kr. for 2 timers privat sejltur.

KONTAKT OS

[]
1 Step 1
SØGER DU ET TILBUD PÅ ET EVENT, REJSE, TRANSPORT ELLER ANDET? SÅ SKRIV TIL OS HER
Navn:
Telefon:
Besked til os:Beskriv din forespørgsel. Vi vil svare inden 3 timer
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right